VREME PERFECTA IN ACEST WEEKEND PENTRU PASIONATII SPORTURILOR DE IARNA

VREME PERFECTA IN ACEST WEEKEND PENTRU PASIONATII SPORTURILOR DE IARNA

571
0
DISTRIBUIȚI

Condițiile de schiat la Predeal și Poiana Brașov vor fi foarte bune în acest weekend datorită zăpezii căzută în ultimele zile și a gerului.

In acest weekend se anunta o vreme foarte buna pentru pasionatii sporturilor de iarna ceea ce va permite functionarea tuturor instalatiilor pe cablu, telecabina, telegondola, telescaun si teleschi. Potrivit AGERPRES in Masivul Postavaru stratul de zapada masoara un metru, iar la baza muntelui intre 70-80cm. Pârtia Bradul, care este folosită și de schiorii începători, este singura care beneficiază de iluminat nocturn.

poiana

Și la Predeal, pârtiile sunt pregătite pentru cei care vor veni în stațiune la sfârșitul săptămânii. Pe lângă pârtia Clăbucet, cea mai solicitată, care are transport pe cablu și iluminat nocturn, se mai poate schia și pe pârtiile Cocoșul și Sub Teleferic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoto:cugetliber.ro

La Predeal nu există o pistă amenajată pentru săniuțe, dar turiștii folosesc baza pârtiei Clăbucet pentru acest sport. Stratul de zăpadă măsoară pe pârtii între 50-60 de centimetri, iar în stațiune 15-20 de centimetri, au precizat pentru AGERPRES reprezentanții primăriei Predeal.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ