YAHOO AFECTATA DE CEA MAI MARE CATASTROFA CIBERNETICA

YAHOO AFECTATA DE CEA MAI MARE CATASTROFA CIBERNETICA

681
0
DISTRIBUIȚI

Yahoo trece prin cea mai grava problema de securitate cibernetica de la infiintare companiei. Zilele trecute, compania a anuntat ca, in 2014, informatiile din aproximativ 500 de milioane de conturi au fost piratate, iar specialistii in domeniu au denumit asta ca fiind o cyber-catastrofa.

yahoo-logo

Intr-un comunicat preluat de Reuters, Yahoo precizeaza ca datele furate ar putea include numele, adresele de e-mail, numerele de telefon, datele de nastere si parolele hash (criptate), dar nu si parolele ca atare, datele referitoare la cardurile de credit sau informatiii privind conturile bancare.

In alte cazuri, hackerii care au piratat acele conturi au trimis si intrebari de securitate celor care au conturi de yahoo tocmai pentru a putea afla cat mai multe date despre acestia.

Yahoo colaboreaza cu autoritatile din Statele Unite pentru elucidarea acestui caz de piraterie informatica si recomanda schimbarea parolelor.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ